?

Boete geslotenverklaring Den Ilp en Purmerland

Heeft u een boete ontvangen aan Den Ilp of Purmerland? Dan is deze boete mogelijk ten onrechte aan u opgelegd. Verkeersboete.nl heeft meerdere zaken behandeld over de geslotenverklaring te Landsmeer.

Den ILP.jpg
De geslotenverklaringen te Landsmeer rijzen de pan uit en schiet duidelijk zijn doel voorbij. Het lijkt er op dat het doel momenteel met name is gelegen in het spekken van de staatskas. In de praktijk blijkt dat met succes kan worden geklaagd over de bevoegdheid van de verbalisant. Deze is bij een geslotenverklaring vaak niet in orde. Gemiddeld halen wij bijna alle boetes te Landsmeer onderuit. Meld uw boete daarom kosteloos aan.

Gratis dienst
Wilt u een professioneel bezwaarschrift tegen een boete voor het negeren van een geslotenverklaring te Landsmeer (Den Ilp of Purmerland)? Dien uw boete dan kosteloos in. Verkeersboete.nl werkt volledig op basis van no cure, no pay. Wij brengen geen kosten bij u in rekening als we de zaak onverhoopt verliezen. Winnen we de zaak, betaalt de overheid onze kosten. Onze dienst is voor de cliënt per saldo kosteloos. Ons motto luidt: ‘betaal niet voor uw gelijk, maar laat de officier betalen voor zijn ongelijk’.

Deze blog is geschreven door de juristen van verkeersboete.nl, mr. N.G.A. (Nick) Voorbach.
3 april 2019

UPDATE
De kantonrecter van de rechtbank Noord-Holland heeft op 8 oktober 2019 geoordeeld dat boetes aan Den Ilp of Purmerland TEN ONRECHTE zijn opgelegd. Dien uw boete daarom spoedig in en maak gebruik van de uitspraak.