?

Boete geslotenverklaring Maastricht aan de Joseph Bechlaan, Johan Willem Beyenlaan of Endepolsdomein (Randwyck)

Heeft u een boete ontvangen voor het negeren van een geslotenverklaring in Maastricht aan de Joseph Bechlaan, Johan Willem Beyenlaan of Endepolsdomein (Randwyck)? Dan is deze boete mogelijk ten onrechte aan u opgelegd. Verkeersboete.nl heeft meerdere zaken behandeld over de geslotenverklaringen te Maastricht.

Geslotenverklaring Maastricht afbeelding.jpg


Een onbevoegde BOA van de gemeente legt boetes op voor het negeren van geslotenverklaringen om en nabij het ziekenhuis MUMC+ (AZM). De boete ontvangt u van het CJIB en bedraagt € 149.00 Het gaat om feitcode R559, handelen in strijd met een geslotenverklaring voor alle motorvoertuigen.

De geslotenverklaringen te Maastricht rijzen de pan uit en schieten duidelijk zijn doel voorbij. Het lijkt er op dat het doel momenteel met name is gelegen in het spekken van de staatskas. In de praktijk blijkt dat met succes kan worden geklaagd over de bevoegdheid van de verbalisant. Deze is bij een geslotenverklaring vaak niet in orde. Gemiddeld halen wij de helft van de boetes te Maastricht onderuit. Meld uw boete daarom kosteloos aan.

Gratis dienst
Wilt u een professioneel bezwaarschrift tegen een boete voor het negeren van een geslotenverklaring te Maastricht? Dien uw boete dan kosteloos in. Verkeersboete.nl werkt volledig op basis van no cure, no pay. Wij brengen geen kosten bij u in rekening als we de zaak onverhoopt verliezen. Winnen we de zaak, betaalt de overheid onze kosten. Onze dienst is voor de cliënt per saldo kosteloos. Ons motto luidt: ‘betaal niet voor uw gelijk, maar laat de officier betalen voor zijn ongelijk’.

Deze blog is geschreven door de juristen van verkeersboete.nl, mr. N.G.A. (Nick) Voorbach, op 15 mei 2019.