?

Boete geslotenverklaring Waagplein, Ritsevoort, Koorstraat, Heul, Canadaplein, St. Laurensstraat, Van den Boschstraat, Achterstraat, Huigbrouwerstraat, Laat en Zilverstraat

Heeft u een boete ontvangen aan het Waagplein, Ritsevoort, Koorstraat, Heul, Canadaplein, St. Laurensstraat, Van den Boschstraat, Achterstraat, Huigbrouwerstraat of de Laat en Zilverstraat? Dan is deze boete mogelijk ten onrechte aan u opgelegd. Verkeersboete.nl heeft meerdere zaken behandeld over de geslotenverklaringen te Alkmaar.

Boete geslotenverklaring Waagplein.jpg
De geslotenverklaringen te Alkmaar rijzen de pan uit en schieten duidelijk zijn doel voorbij. Het lijkt er op dat het doel momenteel met name is gelegen in het spekken van de staatskas. In de praktijk blijkt dat met succes kan worden geklaagd over de bevoegdheid van de verbalisant. Deze is bij een geslotenverklaring vaak niet in orde. Gemiddeld halen wij de helft van de boetes te Alkmaar onderuit. Meld uw boete daarom kosteloos aan.

Gratis dienst
Wilt u een professioneel bezwaarschrift tegen een boete voor het negeren van een geslotenverklaring te Alkmaar? Dien uw boete dan kosteloos in. Verkeersboete.nl werkt volledig op basis van no cure, no pay. Wij brengen geen kosten bij u in rekening als we de zaak onverhoopt verliezen. Winnen we de zaak, betaalt de overheid onze kosten. Onze dienst is voor de cliënt per saldo kosteloos. Ons motto luidt: ‘betaal niet voor uw gelijk, maar laat de officier betalen voor zijn ongelijk’.

Deze blog is geschreven door de juristen van verkeersboete.nl, mr. N.G.A. (Nick) Voorbach.
3 april 2019