?

Over Verkeersboete.nl

Wie zijn wij?

De passie voor rechtvaardigheid groeide uit van hobby tot professioneel kantoor. Al tijdens de rechtenstudie werden allerlei regeltjes die de overheid weggebruikers en verbalisanten oplegt zorgvuldig bestudeerd. Dat zorgde voor verbijsterende ontdekkingen: wet- en regelgeving wordt lang niet altijd correct nageleefd. De overheid 'verblijdt' de belastingbetaler jaarlijks met ongeveer 9 miljoen verkeersboetes. Daar haalt de overheid een gigantisch bedrag mee op van liefst 800 miljoen euro! Daar blijft het niet bij. Een nieuwe melkkoe is in diverse steden op komst: de gemeentelijke parkeerbelasting. Betaalt u niet of te weinig, dan krijgt u een parkeerbon. De randstedelijke gemeenten (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht) halen daar tientallen miljoenen euro's mee op! U mag op z'n minst verwachten dat voor uw verkeersboete of parkeerbon alle regeletjes correct en zorgvuldig zijn nagelopen. Toch? In de praktijk blijkt dat helaas niet het geval. En daar bent ook u de dupe van.

Wat doen wij?

Sinds 2014 tekent ons team bezwaar en beroep aan tegen alle soorten verkeersboetes en parkeerboetes. Dat deden we eerst alleen voor vrienden en familie. Er kwamen zoveel aanmeldingen dat een stop op nieuwe zaken noodzakelijk bleek. Dat moest anders. Daarom besloten we in 2017 een doorstart te maken onder een nieuwe naam: Verkeersboete.nl. Met onze nieuwe website zijn wij in staat al uw boetes te behandelen. Wij weigeren geen enkele zaak, maar uiteraard moet u er wel voor zorgen dat uw boete binnen de bezwaartermijn bij ons is ingediend. Wacht dus niet tot het laatste moment met het aanmelden van uw boete.

Gratis dienst

Jaarlijks gaan wij voor duizenden klanten succesvol in bezwaar en beroep. Er is voor ons niets mooiers dan een klant die ziet dat zijn boete ongedaan is gemaakt. Wij stellen kosteloos bezwaar en beroep in tegen uw boetes. U kunt alle verkeersboetes waarop rechtsboven de letter 'M' staat vermeld kosteloos bij ons aanmelden. U kunt bij ons ook terecht voor al uw parkeerboetes (naheffingsaanslagen). Strijd met ons voor een correct, zorgvuldig en rechtvaardig boetebeleid!

Laat ons direct kosteloos uw boete aanvechten.