?

Contact

Verkeersboete.nl is gespecialiseerd in het aanvechten van alle soorten verkeersboetes en parkeerboetes. Wij zijn in de uitvoering van onze werkzaamheden volledig onafhankelijk. Wij hebben geen enkele binding met de overheid.

Kantoor Zoetermeer.jpg

Wilt u weten of u de boete alvast moet betalen? Kijk dan eerst hier. Bent u benieuwd naar de status van uw zaak? Kijk dan in uw persoonlijk overzicht. Wij werken per saldo kosteloos voor de cliënt. Daarom verzoeken wij u eerst goed te beoordelen of uw vraag niet wordt beantwoord op onze website. Indien u twijfelt of het verstandig is om een boete indienen, raden wij u altijd aan uw boete in te dienen. Laat ons vervolgens beoordelen of het zinvol is om bezwaar te maken tegen uw verkeersboete of parkeerboete.

Mocht u een vraag stellen over een ingediend dossier, vermeldt u dan het CJIB- of aanslagnummer. Het contactformulier is niet bedoeld voor het vragen naar de status van uw dossier. U kunt hiertoe gebruikmaken van uw persoonlijk overzicht. Wij beantwoorden uw mail binnen vier werkdagen. Indien u een vraagt stelt is de Privacyverklaring van toepassing.

KvK: 59004843
Bank: NL83 ABNA 0545 8357 20
E-mail: info@verkeersboete.nl
Fax: 084-8703123
Post: Postbus 7222, 2701 AE Zoetermeer
Kantoor: Röntgenlaan 5 te Zoetermeer

Naam
E-mail
Telefoonnummer
CJIB- of aanslagnummer
Bericht